• Suport telefonic: 0723 456 789
  • contact@epicmed.ro

Serviciile Noastre

La Epic Media credem că în interiorul fiecărui imposibil este posibilă încercarea de a ieși. Suntem o echipă de gânditori creativi și rezolvatori de probleme dedicate extinderii limitelor a ceea ce este posibil, ajutând brandurile să își atingă obiectivele.

LOGO DESIGN

În spatele fiecărei mărci, este un logo excelent.

Vă amintiți când mărcile locuiau în limitele reclamelor TV, produse și tipărire? Zilele respective au dispărut, iar brandurile de astăzi sunt la fel de vii ca oamenii din spatele lor. Brandul dvs. are o poveste, o personalitate și o identitate.

Echipa noastră de la Epic Media s-a angajat să furnizeze design-uri profesionale de logo adaptate culturii, valorilor de bază și distincției brandului. Adoptăm o abordare strategică pentru a crea identități de marcă unice.

DEZVOLTARE BRAND

Soluții exclusiv de brand Premium pentru companii de pe tot globul.

Designerii noștri creatori extrem de profesioniști vă oferă o garanție de marketing excepțională, care nu reușește niciodată să impresioneze clientul. Brand Collateral este colecția de media folosită pentru promovarea mărcii și pentru a sprijini vânzările și comercializarea unui produs sau serviciu. Este dovada tangibilă a mărcii, proiectată în concordanță cu valorile de bază și personalitatea mărcilor.

WEB DESIGN

Perfecționarea artei de a proiecta web și de a sintetiza experiența web finală.

Încă de la naștere, proiectăm și dezvoltăm site-uri imaculate și oferim soluții web care sunt o reducere peste restul.

Ca o companie lider de web design, avem o echipă de designeri web extrem de talentați, care sunt bine concentrați și au experiență de a lucra pe mai multe platforme de dezvoltare web, cum ar fi PHP, Magento și WordPress personalizat. Scopul nostru definitoriu este să creăm o piesă de artă și să livrăm mai mult decât ne așteptăm.

WEB / APP DEVELOPMENT

Furnizarea de soluții de aplicații mobile inovatoare și de top.

La Epic Media, nu construim doar aplicații. Noi creăm genul de aplicații despre care vorbesc oamenii, pe care le folosesc de mai multe ori. Mâncăm, dormim și respirăm mobil. Este cine suntem. Ajutăm clienții să rămână cu un pas înainte. Suntem obsedați de ceea ce urmează, în timp ce suntem încă fundamentați în realitate.

Diversitatea noastră de competențe ne permite să ne adaptăm în mod expert serviciile noastre pentru a se potrivi nevoilor dvs. prin strategie, proiectare și dezvoltare pentru proiecte mobile și web.

DESIGN GRAFIC

Sursa unui design excelent care va atrage spectatorii este vizualul robust și conținutul bogat.

Echipa noastră de profesioniști creativi este specializată în ilustrarea 2D și 3D pentru companiile care se nasc pentru a ieși în evidență în concurență împotriva a sute și mii de companii din industrie. De la animații de desene animate 3D la ilustrații industriale 3D, suntem aici pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie în industrie pentru a avea succes. Crezi că ai un proiect pentru noi? Atingeți-ne astăzi și discutați despre proiectul dvs. astăzi.

COPYWRITING

Facem crearea de conținut simplu! Conținut care plimbă, vorbește și vinde pentru tine!

Realizarea copiilor convingătoare care transformă spectatorii în clienți este ceea ce fac cel mai bine redactorii noștri creativi. Conținut excelent răspunde utilizatorilor, dar o copie excelentă transformă utilizatorii în clienți. Echipa noastră de redactori creativi sunt profesioniști instruiți care înțeleg nevoia dvs. dintr-o copie. De la reclame la brosuri ale companiei, scriem copii uimitoare și convingătoare, care produc rezultate și stimulează rentabilitatea.

MARKETING DIGITAL

Combinăm informațiile despre date cu gândirea de proiectare pentru a construi strategii și experiențe care transformă afacerile.

Dă-le vânzătorilor noștri digitali un zâmbet și creează-ți crearea unei campanii care îți va aduce reculul pe marcă pe orbită. Avem grijă de toate soluțiile de marketing digital pentru brandul dvs., fie că este vorba de design, conținut sau strategie de social media. Echipa noastră este alimentată de setea de cunoștințe. Un lucru care ne diferențiază de restul companiilor de marketing digital este faptul că avem expertiza pentru a crea un brand de ascultare chiar de la zero

SEO

Serviciile noastre complete de optimizare a motoarelor de căutare implică o abordare sistematică a creării unei prezențe semnificative online.

Pierderea continuă pe fondul concurenței online? Trebuie să ajungeți cu ușurință la clienții dvs. vizați? Optimizarea motoarelor de căutare este o modalitate fantastică de a urca SERP-urile și de a fi pe primul nivel al preferințelor clientului. Avem un palmares de îmbunătățire a clasamentului organic al unui site web cu tactici strategice de marketing la fața locului și în afara locului.

MARKETING OFFLINE

Ajutarea mărcilor să devină mai performante cu garanțiile de marketing premium.

Marketing-ul offline este o parte importantă a existenței generale a unei afaceri. De la startup-urile care sunt pe punctul de a face primul pas către organizații consacrate, marketing-ul offline al unei companii pune lucrurile la o parte. Metoda perfectă de marketing offline permite companiei tale să creeze un impact pozitiv imediat asupra clientului tău.

Contacteaza-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău cu unul din experții noștri de marketing și masterminds în proiectare.

Peste 50 de ani de experienta cumulata #epic8ight

Serviciile digitale pe care le oferim sunt extinse, dar, în orice moment, activitatea noastră este bazată pe un singur obiectiv principal: acela de a conduce traficul relevant al consumatorilor către marca sau site-ul dvs. web.

EpicMedia reprezinta o echipă inovatoare de ganditori creativi si rezolvatori de probleme, dedicata depasirii de limite in tot ceea ce este posibil. Ne folosim de experienta de lucru cu mari branduri sau corporatii globale pentru a alimenta inovatia creativa ce ofera rezultate reale.

0
proiecte finalizate
0
proiecte lansate
0
clienti multumiti
1 0 mil
vizitatori unici
0
culoarea tastelor AWSD
0
membri echipa

Ei ne recomanda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

0732-874.023

contact@epicmed.ro

Discuta cu noi.
Mereu gasim solutii!